75.Yıl Çeltikçi Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://celtikcio.meb.k12.tr
Adres : Konak Mah. Hükümet Cad.Çeltikçi/BURDUR
VİZYON : 75. Yıl Çeltikçi Ortaokulu olarak, Türk milli ve manevi değerlerine sahip çıkan,bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen,kendisiyle ve toplumla barışık, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Türk milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, Her öğrencimizin birer değer olduğunun bilincinde olarak, Bilimsel teknolojinin ışığında okuyan, Okutan, Araştıran, Özgür düşünen, Sorunları çözebilen, Başkalarının haklarına saygılı, Milletine ve ülkesine karşı sorumluk hisseden, Toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, Gelişime açık, Çevre bilinci yüksek, Kendine güvenen, Katılımcı, sorgulayan, Etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, Yüksek ahlaki değerler kazanmış, Küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : 2010 2 SBS Türkiye Birinciliği, 2012 Voleybol Kız Takımı İl İkinciliği, 2012 SBS 1 SBS Türkiye Birinciliği.

Yabancı Dil :
Servis : Öğrencilerimiz çevre köylerden taşımalı olarak gelmektedir.
Ulaşım : Burdur-Bucak-Antalya istikametinde olan ilçemizde her yarım saatte otobüs taşımacılığı yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : 2200 nüfusa sahip ilçemizde tarımsal faaliyetler yoğunluktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, ilçe merkezinde bir okul olup, il merkezine 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :